AS:SCAN

asscan

AS SCAN er en af Danmarks førende virksomheder inden for design og produktion af mekanisk og hydraulisk udstyr til offshore, olie & gas industri, marine & fiskeri sektoren, samt industrien.

Som agent for en af verdens førende elkedel producenter, levere vi komplette bæredygtige energi løsninger til industrien i form at elkedelanlæg op til 50MW.

Hos AS SCAN har rejsemontørerne altid værktøjskufferten pakket og klar til at yde assistance verden rundt. Vores montør har alle de nødvendige kvalifikationer brancherne ovenfor forespørger inden for mekanik, hydraulik og elektronik.

Godt forberedt er det halve arbejde, og derfor lægge vi stor vægt på et højt informationsniveau, inden vi rejser ud. Dette betyder at, vi i langt de fleste tilfælde løser opgaverne på stedet, og i første forsøg. Skulle opgaven kræve reparation af dele f.eks. pumper, motorer cylinder og ventiler, klares dette oftest på vores fabrik i Hvide Sande

På vores nye fabrik i Hvide Sande har vi en top moderne maskinpark, som sammen med vores design-ingeniør kan genskabe og producere de mest komplicerede dele, i det tilfælde delen skulle være udgået fra fabrikanten. AS SCAN er ISO9001 certificeret.

Fabriksvej 14
6960 Hvide Sande

Tlf. (+45) 97311045
Mail: info@as-scan.com