Hvide Sande by

Hvide Sande Service Group arbejder på flere niveauer for at styrke turismen i Hvide Sande og på Hvide Sande havn.

Hvide Sande Service Group vil agere kobling mellem turismen og byens erhvervsliv, så de to områder kan få det bedste ud af hinanden og begge udvikle sig i en positiv retning.

Derudover kan Hvide Sande Service Group i fremtiden arbejde sammen med turismen om projekter som sejlads til vindmølleparkerne, anløb af mindre krydstogtskibe og markedsføring af havnen over for lystsejlere.

Hvide Sande har en beliggenhed og historie, som tiltaler havneturismen. Der er en spændende by med mulighed for lystfiskeri og en af Danmark bedste badestrande lige i nærheden.

Der er en lystbådehavn i den hyggelige Tyskerhavn, og i Sydhavnen er der gode faciliteter for lystsejlere med blandt andet mulighed for madlavning og gode toiletforhold .

Hvide Sande Service Group kan gennem medlemmerne også være behjælpelig med små og store reparationer af lystsejlerbåde.

Oversigt

Tyskerhavnen, ro og idyl

Tyskerhavnen er et af Hvide Sandes idylliske steder, hvor turismen mødes med de lokale

Badestrand, natur og ren luft

Den unikke strand med rent saltvand, kilometervis af lange sandstrande og klitter med læ og mulighed for ugenert at nyde solen, samt den tætte kontakt til Ringkøbing Fjord med mange muligheder for vandsportsaktiviteter, cykel- og vandreture, er forhold som trækker turisterne til Hvide Sande og som skaber aktivitet og omsætning for såvel Hvide Sande Service Group, som for byens øvrige erhvervsliv

hvide sande stemning

Tæt på den levende og aktive havn

Turisterne kan komme så tæt på fartøjer, indsejling, havnebassiner og auktionshal, at de kan få en fornemmelse af at være en del af de aktiviteter der dagligt foregår. I sommerhalvåret arrangeres der meget succesfulde fiskeauktioner for turisterne i auktionshallen. Disse auktioner trækker turister til fra hele sommerlandet. 

Kontakt os i dag!

Ring eller skriv hvis i har spørgsmål til ovenstående, eller andre ting vi kan hjælpe med.

I Hvide Sande sætter vi pris på de opgaver vi får. Flexibilitet og god service er nøgleord for vores gruppe.