Hvide Sande Service Group
Hvide Sande Service Group
Hvide Sande Service Group
Hvide Sande Service Group
Hvide Sande Service Group

Hvide Sande Havn – nærmere end du tror!

Hvide Sande Havn har meget at byde på! 

Hvide Sande Havn er en moderne havn, som kan tilbyde alle de faciliteter og serviceydelser som ethvert skib kunne have behov for. Ring til Hvide Sande Service Groups kundeansvarlige på +45 20 20 79 77 så hjælper han dig videre.

Hvide Sande Havn blev anlagt i forbindelse med afvandingsslusen og kammerslusen. At der kører en størm af vand ud / ind af sluserne har den fordel for havnen, at Hvide Sande er isfri og derfor kan anløbes hele året rundt. Havnen blev indviet i august 1931. Siden er der i årene 1970 – 1985 foretaget store udvidelser og renoveringer af havnen. Fra 2002 til 2008 er der foretaget store investeringer i en modernisering af losse- og auktionsforholdene for konsumfisk.


Havne- og moleudvidelse 2011-2013

Hvide Sande havn gennemgik fra maj 2011 til juni 2013 en større udvidelse af mole- og havnefaciliteterne. Det betyder at havnen nu består af ny sydmole på ca. 700 meter og en forlænget nordmole, så man opnår en bedre og mere sikker indsejling til havnen. Derudover har Hvide Sande nu fået en Vesthavn med rigtig god bæreevne, et stort disponibelt areal i sammenhæng med havneområdet og en vanddybde, hvor man tilstræber 6 meter.  

to top


Dybdegang & besejlingsforhold

Indsejlingen har pt. omkring 7 meter vand, og der tilstræbes altid 7 meter dybde ved Vesthavnen. Der er ca. 5 meter vand ved industrikajen. Spørgsmål ang. besejlingsforholdene, samt vanddybden rundt i de forskellige havneafsnit, kan rettes til havnevagten i Hvide Sande på tlf. 97 31 16 33.

Det er muligt at øge vanddybden ved den nye Vesthavn til 8 meter, såfremt fremtidens skibstraffik giver forretningsmæssig grundlæg for dette.

to top


Pejlplan

Havnevagten i Hvide Sande pejler ofte i indsejlingen til havnen. Den nyeste pejlplan kan findes på dette link: http://www.hvidesandesluse.dk/pejleplaner-2013-hvide-sande.html

to top


Kajens bæreevne

Vesthavnen har en bæreevne på 10 tons/m2 på de vestligste 60 meter af kajen. De øvrige 90 meter har en bæreevne på 5 tons/m2. Så her er der ingen problemer med løft af meget tunge enheder - f.eks. naceller. 

Industrikajen i Nordhavnen har en bæreevne på ca. 1,5 tons/m2. I Aug 2011 havde man, efter beregninger, godkendt løft af en 182 ton tung maskine. Dette gik fint med en kran med estimeret tryk pr støtteben på 15 tons.

Kontakt os (Tlf: 20207977 / bh@hsvhavn,dk ) hvis i er i tvivl, om noget er for tungt, vi er altid villige på at hjælpe til med at beregne bæreevne og henvise til kajarealer der kan klare de store belastninger. 

to top


Storage arealet

Storage arealet ved Vesthavnen er på ca. 22.000 m2. Vestkajen er ca. 150 meter lang, kajgaden er 170 meter lang og ca. 35 meter bred. Dvs. at den nye kajgade er på ca. 6.000 m2 med fast belægning. Dertil kommer storage arealet som grænser op til Vesthavnen på ca. 50.000 m2, samt de nuværende storage områder. 

to top


Andre oplysninger

Hvide Sande Havns priser kan ses på dette link: Priser i Hvide Sande havn  

Øvrige oplysninger omkring kammerslusen, liggepladser, landstrøm, ferskvand og faciliteter for lystsejlere kan findes på følgende link: www.hvidesandehavn.dk

to top


Kran, stevedorer og agent opgaver

Hvide Sande Supply kan kontaktes ang. kran, stevedorer og agent opgaver. Deres søsterselskab har en 80 tons mobil kran til projektgods, samt en Sennebogen kran til lastning og losning af specielt bulkvarer. 

Hvide Sande Supplys detaljer er:
www.hvidesandesupply.dk
info@hvidesandesupply.com
Tlf: 72 30 10 22.

to top

Ring eller skriv hvis i har spørgsmål til overstående, eller andre ting vi kan hjælpe med. I Hvide Sande sætter vi pris på de opgaver vi får. Flexibilitet og god service er nøgleord for vores gruppe.


Agentur, Stevedoring, Kraner & slæbebåd

Hvide Sande Supply


Apotek

Hvide Sande Apoteksudsalg


Fuel, bunker, brændstof etc.

TripleNine Fish Protein

 
 

Foreninger & Fonde

Erhvervssamvirke Vest

Fonden Hvide Sande Erhvervsudvikling

Hvide Sande Fiskernes Fremtid

Sydvestjysk Fiskeriforening

Fiskeeksportørforeningen for Hvide Sande


Havn

Hvide Sande Havn


Madpakker, aftensmad & morgenmad

Ejvinds Bageri

Hvide Sande Bageri

Nordsø Fisk


Maling

MidtVest Malerfirma Aps


Mandskabsudlejning

Davai


Maskin, Hydraulik & motorværksted mm

AS SCAN

Hvide Sande Skibssmedie A/S


Møbler & Tæpper til skibe & erhverv

Klittens Møbler & Tæpper


Proviantering & forplejning

Spar


Reparation & nybygninger af skibe

HVIDE SANDE Shipyard Steel Service


Skibselektronik & Radio

HSR

webdesign, programming and webhosting by Apollomedia