Hotel Fjordgården

hotel fjordgaarden

VI GIVER DIG UNIKKE OPLEVELSER I SMUKKE RAMMER

Hotel Fjordgården er et klassisk, firestjernet hotel til dig, der ønsker et kvalitetshotel med masser af atmosfære, stemning og kun 20 minutters kørsel fra Hvide Sande. Hotellet ligger bare få minutters gang fra Ringkøbing by og fjorden. Hotellet skaber de perfekte rammer for en afslappende hoteloplevelse – uanset om du er her på ferie, i forretningsøjemed eller på gennemfart.

Firmaaftale

Som firmakunde hos Hotel Fjordgården bliver du en del af hotellet og opnår på denne måde mange unikke fordele, både ved at optjene point, som du kan bruge på 80 andre hoteller i landet, men også billigere værelser. Hvad enten du skal booke overnatning til en medarbejder eller arrangere et møde eller et kursus, opnår du store fordele allerede fra første besøg med en rabataftale.

Du får blandt andet:

  • Rabat på overnatninger
  • 24 timers bemanding i receptionen
  • Roomservice døgnet rundt
  • Rabat på møde, kurser og konferencer
  • Tidlig morgenmad
  • Madpakkeservice

Har i brug for special forplejning, morgenmad eller aftensmad på skæve tider af døgnet, så er vi altid fleksible og imødekommer dine ønsker. Vi ved at i har en travl hverdag, så derfor er der intet der hedder faste spise tider eller at møder skal afholdes imellem kl. 08 – 16.
På Hotel Fjordgården ved vi, at det handler om, at have mange glade gæster i huset hele tiden, og det opnår vi kun ved, at altid have fokus på kvalitet, service og fleksibilitet!

Vil du gerne vide mere?

Ring til Receptionen på telefon 97 32 14 00 eller send en mail på rec@fjordgaarden.dk, og hør mere om vores firmaaftaler, og aftal eventuelt tidspunkt for en rundvisning på hotellet.

Læs mere om vores firmaaftaler her

Vester kær 28
6950 Ringkøbing
Tlf. (+45) 97321400
mail:rec@fjordgaarden.dk