Hvide Sande Service Group

Ca. 40 virksomheder og foreninger omkring Hvide Sande.

Hvem er vi?

medlemmer

Medlemmer

HSSG består af ca. 40 lokale virksomheder og interessenter og er Hvide Sande havns garanti for at enhver reparation eller serviceydelse kan udføres, når behovet opstår, uanset om det er elektronik, hydraulik, forarbejdning af fisk, overnatning og bespisning, reparation på værftet eller ved skibssmeden. HSSGs medlemmer arbejder 24/7 om nødvendigt.

Nyheder

Digitalisering af energisektoren kan blive en grøn guldgrube for Danmark. Det mener Rikke Nørgaard fra den digitale vækstvirksomhed Ager Insights, der har bygget en eksportsucces på dataanalyser til havvindindustrien. Planen er global vækst og en fordobling af teamet i 2024.

Indlægget Aegir Insights: ”Radikal innovation kræver frie rammer” blev først udgivet på Energy Cluster Denmark.

I CCUS Minifyrtårn Vesthimmerland tester man i et grønt, offentlig-privat partnerskab potentialet i pyrolysering af landbrugets biomasse, så CO2 kan bindes i jorden. Det kan den – og den løsning kan endda eksporteres.

Indlægget ”Vi havde et problem – nu har vi en eksportvare” blev først udgivet på Energy Cluster Denmark.

Hyme Energy påbegynder i dag installationen af et nyt energilager baseret på smeltet salt. Det sker i samarbejde med en række projektpartnere og Semco Maritime, der skal huse anlægget i Esbjerg.

Indlægget Grøn strøm sendes på lager hos Semco Maritime blev først udgivet på Energy Cluster Denmark.